Ana Sayfa
Duyurular
Öğrenme Güvencesi Çalıştayı Yapıldı
Öğrenme Güvencesi Çalıştayı yapıldı

Öğrenme Güvencesi Çalıştayı yapıldı

Öğrenme Güvencesini geliştirmeye yönelik yapılan çalıştayda, tüm departmanların amaç ve hedefleri tartışıldı ve yeniden yazıldı.  Çalıştayın temel amacı, eğitmenleri amaç ve hedeflerin nasıl olması gerektiği konusunda bilgilendirmek ve buna göre yeniden tasarlamaktır.

Gerçekleştirilen çalıştay öncesinde fakülteye amaç ve hedeflerin nasıl yazılması gerektiği konusunda bilgilendirmede bulunuldu. Fakülte, amaç ve hedeflerini yazarken, fakülte misyonuyla da uyumlu olması gereken ölçülebilir amaç ve hedefleri yeniden tasarlamaya özen göstermiştir. Programların çıktıları ile bağlantılı olarak belirli amaçlar ve hedefler oluşturulmuştur. Öğrenme hedefleri, Bloom'un Taksonomi Fiil Listesi dikkate alınarak revize edilmiştir.

Etkili iletişim, fakültenin ortak hedefi olarak tanımlandı. Tüm departmanlar bu hedefi kendi amaç ve hedeflerine dahil etti. Bu amaca yönelik hedefler, ortak değerlendirme tablosu ile mezuniyet projesinde değerlendirilecektir. Bu sayede mezunlarımızın iletişim becerilerini ölçüp bölümler arası karşılaştırma yapabileceğiz. 

Fotoğraflar