Ana Sayfa
Duyurular
2. İlerleme Raporu Kabul Edildi
2. İlerleme Raporu kabul edildi

2. İlerleme Raporu kabul edildi

Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi, kurulduğu 2010 yılından bu yana kaliteli işletme eğitimi vermek için yenilikçi eğitim yaklaşımlarının takipçisi olmuş ve onuncu yılını güzel örneklerden ilham alarak eğitimi zenginleştirme ilkesiyle tamamlamıştır. İşletme Fakültesi, sunduğu eğitimleri 2015 yılından itibaren AACSB standartlarına göre yürütmeye ve akredite olmaya devam ediyor. 2017 yılında ISER raporunu sunan İşletme Okulu, ilk süreç raporunu Mayıs 2019'da IAC'ye sundu.

İşletme Fakültesi, tüm gelişim planlarını vizyonu doğrultusunda ve misyonu ile uyumlu bir şekilde sürdürmektedir. Geliştirme süreçleri, İşletme Fakültesi değerleri ön planda tutularak uygulanmaktadır.

İşletme Fakültesi, 2019-2020 akademik yılında AACSB standartlarına ulaşma amacı doğrultusunda çeşitli güncellemeler ve iyileştirmeler gerçekleştirmiştir. Bu iyileştirmelerin detaylarını içeren 2. ilerleme raporumuz IAC  tarafından kabul edilmiş ve okulumuz akreditasyon sürecindeki son adım olan ziyaret aşamasına geçmeye hak kazanmıştır.